Benvinguts i benvingudes al bloc personal de l'Elisabet Higueras, construint amb blocs. Aquí trobareu algunes reflexions i comentaris personals, oberts a tota observació o aportació. Potser no és el que busqueu, però ja que hi sou podeu fer-hi un cop d'ull!

Les coses importants de la vida no són els espais sinó la vida que es genera en ells, tal i com apunta Norman Foster:

"Todo forma parte de lo mismo. Al fin y al cabo, la infraestructura de una ciudad también se tiene que acondicionar. Si una plaza, por ejemplo, tiene que tener vegetación y lugares de asiento, lo más probable es que necesite de obras de arte público, así que todo está conectado y es una continuación de un mismo proceso. Podemos plantearnos las galerías de un museo como salas al aire libre, una especie de plaza pública, espacios que hay que poblar. Una ciudad no puede ser solo la suma de edificios: la gente tiene que poder sentarse, tiene que poder admirar las cosas; tiene que disfrutar de la luz."El dia 6 de Juliol va ser un dia important pels veïns i veïnes de Can Baró. Deprés de parlar amb Betevé i poder mostrar mediàticament el que està passant, vam baixar al plenari del Districte d'Horta-Guinardó per comunicar públicament la reivindicació i posicionament que tenim respecte a la zona de jocs, jardins, pista poliesportiva i plaça de les pedreres. VOLEM PRESERVAR LA ZONA, únic espai pla del barri, de convivència i un eix de la identitat i la cohesió social dels veïns i veïnes de Can Baró.

El prec d'ERC en relació a cercar alternatives i solucions per preservar la zona es va acceptar pel govern, fet molt esperançador. Així mateix, el proper dia 20 de juliol tenim una primera reunió amb els consellers i el gerent on hi anirem els que vam oferir-nos a formar part del grup motor. Tot i que la regidora s’excusa per motius d’agenda, esperem que sigui un espai on conèixer tota la informació de primera mà i cercar solucions i propostes creatives, alternatives i que responguin al benestar de tots i sobretot a la preservació del nostre barri.

Posteriorment, convocarem assemblea pública de la plataforma per traslladar totes les informacions amb la major transparència, disponibilitat i arribada possible! Qualsevol cosa seguim millorant els canals de comunicació (estem treballant-hi molt!) i per consultes directes us podeu adreçar a info@plataformacanbaro.org .


SEGUIM!!!!


Quantes visites m'han fet???

Website counter


"El conocimiento no es algo separado y que se baste a sí mismo, sino que está envuelto en el proceso por el cual la vida se sostiene y se desenvuelve."

John Dewey

Tasca Laboral

Tasca Laboral
ABSS - Educadora social

Grau educació social & Màster educació i TIC

Grau educació social & Màster educació i TIC
Professora-col·laboradora

Arxiu del blog

Quadern de docència universitària nº11

Quadern de docència universitària nº11
Les webquest, una metodologia d'aprenentatge cooperatiu, basada en l'accés, el maneig i l'ús dinformació de la Xarxa (Quintana, J. i Higueras, E.) - desembre 07

Second Life

Second Life
El meu avatar [Elisabet Mayo]

Discover Texas!