Benvinguts i benvingudes al bloc personal de l'Elisabet Higueras, construint amb blocs. Aquí trobareu algunes reflexions i comentaris personals, oberts a tota observació o aportació. Potser no és el que busqueu, però ja que hi sou podeu fer-hi un cop d'ull!

Escola d'Estiu Rosa Sensat


Escola d'Estiu Rosa Sensat: curs 'Apliquem del Tecnologies per a l'Aprenentatge i el Coneixement (TAC) als valors democràtis i a la ciutadania' amb Cleo Martínez, Enric Prats, Josep Lluís Rodríguez i Eli Higueras

Enguany hem pogut conduir un curs de 30h dedicat a l'aplicació de les TAC a la ciutadania. Ha estat un curs molt interessant i que ha generat propostes molt interessants. Us convido a veure què han fet els docents participants en el curs perquè realment val la pena. Podeu consultar-les al blog: http://valorstac.blogspot.com/ .

També hi trobareu un text d'en Josep Lluís de gran interès i valor filosòfic (també disponible aquí), que lliga tant el plantejament del curs com el treball més de fons. Del text, destacar la idea que exposa en Josep Lluís de l'autor Wittgenstein (2007): «Lo que puede ser mostrado, no puede ser dicho». En conseqüència, en termes de ciutadania i d'implementació de les TAC, el que es pot viure, experimentar o modelar per un mateix té més valor pedagògic que el que s'explica. D'aquí la importància de que tots els participants produissin les seves pròpies propostes per a l'aula (les trobareu als seus blocs enllaçats al bloc de curs).

Per tant, amb aquest learning by doing i aquest plantejament centrat en l'alumnat i en la teoria de l'activitat, varem acomiadar el curs, tancant una escola d'estiu amena, creativa i molt productiva.


Quantes visites m'han fet???

Website counter


"El conocimiento no es algo separado y que se baste a sí mismo, sino que está envuelto en el proceso por el cual la vida se sostiene y se desenvuelve."

John Dewey

Tasca Laboral

Tasca Laboral
ABSS - Educadora social

Grau educació social & Màster educació i TIC

Grau educació social & Màster educació i TIC
Professora-col·laboradora

Arxiu del blog

Quadern de docència universitària nº11

Quadern de docència universitària nº11
Les webquest, una metodologia d'aprenentatge cooperatiu, basada en l'accés, el maneig i l'ús dinformació de la Xarxa (Quintana, J. i Higueras, E.) - desembre 07

Second Life

Second Life
El meu avatar [Elisabet Mayo]
Perfil de Facebook de Eli Higueras

Discover Texas!