Benvinguts i benvingudes al bloc personal de l'Elisabet Higueras, construint amb blocs. Aquí trobareu algunes reflexions i comentaris personals, oberts a tota observació o aportació. Potser no és el que busqueu, però ja que hi sou podeu fer-hi un cop d'ull!

La journée de la jupe i Isabelle Adjani

Us deixo el tràiler de la pel·lícula 'Lajournée de la jupe', que s'estrenarà a França aquest mes i que encara tardarà una mica en arribar-nos a Catalunya.

L'argument és força interessant, una mica en la línia de conflictivitat dels centres francesos amb segones i terceres generacions, però defugint de la típica història juvenil gràcies a la inesperada resposta que té la professora.



També destacar les declaracions de la protagonista, l'actriu Isabelle Adjani, en una entrevista realitzada el passat mes de Febrer on apuntava que "Muchos hijos de inmigrantes usan la religión para manipular" (per veure la notícia a El País cliqueu aquí). Aquesta afirmació, tot i que contundent i emotiva (com explica, ella és d'origen argelí i pot sentir-se identificada amb els joves del film), obre cert debat sobre temes relacionats amb la diversitat cultural, l'identitat i la convivència. Potser ens hauriem de preguntar quin ús instrumental se'n fa de les costums religioses i culturals, per començar a construir no tant des de la diferència sinó des de la complexitat de la nostra societat i dels drets (i deures) comuns a tots.


Quantes visites m'han fet???

Website counter


"El conocimiento no es algo separado y que se baste a sí mismo, sino que está envuelto en el proceso por el cual la vida se sostiene y se desenvuelve."

John Dewey

Tasca Laboral

Tasca Laboral
ABSS - Educadora social

Grau educació social & Màster educació i TIC

Grau educació social & Màster educació i TIC
Professora-col·laboradora

Arxiu del blog

Quadern de docència universitària nº11

Quadern de docència universitària nº11
Les webquest, una metodologia d'aprenentatge cooperatiu, basada en l'accés, el maneig i l'ús dinformació de la Xarxa (Quintana, J. i Higueras, E.) - desembre 07

Second Life

Second Life
El meu avatar [Elisabet Mayo]
Perfil de Facebook de Eli Higueras

Discover Texas!