Benvinguts i benvingudes al bloc personal de l'Elisabet Higueras, construint amb blocs. Aquí trobareu algunes reflexions i comentaris personals, oberts a tota observació o aportació. Potser no és el que busqueu, però ja que hi sou podeu fer-hi un cop d'ull!

Vídeo bona pràctica DiversiTAC a l'Edu3.cat

Edu3.cat

3 comentaris:

Maite ha dit...

Eli, sóc la Maite Novella, em sembla que has fet un treball fantàstic amb aquest muntatge i els alumnes han vist la seva feina des d'una òptica diferent, molt positiva per ells. No deixis de fer tasques d'aquest tipus per formar aquestes "petites persones", que són, en definitiva, el nostre objectiu.
Ara els tinc a 2n BTX, alguns s'han perdut pel camí, però tots portaran aquesta experiència com bagatge de la seva personalitat.
Ptns.

MIQUEL ÀNGEL ha dit...

Eli,
una feina magnífica. Havent-hi gent com tu a la universitat, no m'estranya que la UB tingui la categoria d'excel·lència. Endavant. Jo també tinc aquests alumne sa segon de batxillerat, a la matèria de llengua catalana

maria rosa ha dit...

Molt bé, m'alegra que els treballs d'innovació que fem a l'institut surtin a la llum. Precisament, si un tret ens caracteritza com a centre és el nostre tarannà innovador i educador en valors. Us felicito.
PS Tots i totes esteu magnífics/ques al vídeo. Em fa molta gràcia veure l'alumnat que ara tinc a classe d'anglès a segon de batxillerat.
XXX


Quantes visites m'han fet???

Website counter


"El conocimiento no es algo separado y que se baste a sí mismo, sino que está envuelto en el proceso por el cual la vida se sostiene y se desenvuelve."

John Dewey

Tasca Laboral

Tasca Laboral
ABSS - Educadora social

Grau educació social & Màster educació i TIC

Grau educació social & Màster educació i TIC
Professora-col·laboradora

Arxiu del blog

Quadern de docència universitària nº11

Quadern de docència universitària nº11
Les webquest, una metodologia d'aprenentatge cooperatiu, basada en l'accés, el maneig i l'ús dinformació de la Xarxa (Quintana, J. i Higueras, E.) - desembre 07

Second Life

Second Life
El meu avatar [Elisabet Mayo]

Discover Texas!