Benvinguts i benvingudes al bloc personal de l'Elisabet Higueras, construint amb blocs. Aquí trobareu algunes reflexions i comentaris personals, oberts a tota observació o aportació. Potser no és el que busqueu, però ja que hi sou podeu fer-hi un cop d'ull!

Ciberassetjament...algunes de les perversitats de la Web



Us animo a que mireu aquesta notícia sobre una història de ciberassetjament que ha tingut un desenllaç fatídic. Suposo que ho haureu vist en la premsa, però us deixo un link de la notícia i el vídeo que va enregistrar abans de suicidar-se: http://www.teinteresa.es/sucesos/video-Amanda-Todd-leccion-internet_0_794321737.html

Realment m'ha impactat molt que la noia realitzés un vídeo i el penjés com a comiat, justament perquè la seva vida s'acabava per culpa de mala gent que fa un ús pervers de la xarxa. És una paràbola interessant, potser per a què altres joves com ella evitin situacions similars, potser per a què qui li va fer mal senti el seu dolor.


Quantes visites m'han fet???

Website counter


"El conocimiento no es algo separado y que se baste a sí mismo, sino que está envuelto en el proceso por el cual la vida se sostiene y se desenvuelve."

John Dewey

Tasca Laboral

Tasca Laboral
ABSS - Educadora social

Grau educació social & Màster educació i TIC

Grau educació social & Màster educació i TIC
Professora-col·laboradora

Arxiu del blog

Quadern de docència universitària nº11

Quadern de docència universitària nº11
Les webquest, una metodologia d'aprenentatge cooperatiu, basada en l'accés, el maneig i l'ús dinformació de la Xarxa (Quintana, J. i Higueras, E.) - desembre 07

Second Life

Second Life
El meu avatar [Elisabet Mayo]
Perfil de Facebook de Eli Higueras

Discover Texas!