Benvinguts i benvingudes al bloc personal de l'Elisabet Higueras, construint amb blocs. Aquí trobareu algunes reflexions i comentaris personals, oberts a tota observació o aportació. Potser no és el que busqueu, però ja que hi sou podeu fer-hi un cop d'ull!

DiversiTAC

Avui tenim la presentació de les III jornades de les escoles compromeses amb el món. Us deixo aquí el ppt que ha guiat la presentació:



Amb nosaltres han presentat Edualter i Callús. Ha estat molt interessant poder compartir aquesta taula amb tots ells, sobretot perquè ha sigut un trànsit molt visual de les propostes que feia la ponent anterior, l'Aquilina Fueyo, sobre com apropar les realitats del món escolar i el món social a l'aula. Ella ha anomenat la realitat social com a currículum cultural, contraposant-lo amb el currículum acadèmic. Jo no parlaria tant de currículum sino de realitats, tot i que parlem del mateix. Ja sabeu que la forma en que anomenem els fenomes va a tendències i corrents.

És interessant però, veure com el món docent comença a propar-se al món discent, integrant totes aquestes pantalles en l'educació i apropant-nos cada cop més a l'educació que ha de promoure la societat xarxa. Encara estem treballant-hi, però és engrescador veure que ja hi ha un senderi fet.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

eli!, no se si te puedo comentar aqui >.< pero.. me encanta la plantilla!!

laura.

Elisabet Higueras ha dit...

Merci Laura! Ya os contaré en clase cómo cambiarla ;-)


Quantes visites m'han fet???

Website counter


"El conocimiento no es algo separado y que se baste a sí mismo, sino que está envuelto en el proceso por el cual la vida se sostiene y se desenvuelve."

John Dewey

Tasca Laboral

Tasca Laboral
ABSS - Educadora social

Grau educació social & Màster educació i TIC

Grau educació social & Màster educació i TIC
Professora-col·laboradora

Arxiu del blog

Quadern de docència universitària nº11

Quadern de docència universitària nº11
Les webquest, una metodologia d'aprenentatge cooperatiu, basada en l'accés, el maneig i l'ús dinformació de la Xarxa (Quintana, J. i Higueras, E.) - desembre 07

Second Life

Second Life
El meu avatar [Elisabet Mayo]
Perfil de Facebook de Eli Higueras

Discover Texas!