Benvinguts i benvingudes al bloc personal de l'Elisabet Higueras, construint amb blocs. Aquí trobareu algunes reflexions i comentaris personals, oberts a tota observació o aportació. Potser no és el que busqueu, però ja que hi sou podeu fer-hi un cop d'ull!

Humor, comunicació i webquest...

Hola a tothom,

L'altre dia el campus Mundet de la UB estava plagat de nassos de pallasso verds, regal promocional d’una web social de la que n'és imatge en Berto Romero (Buenafuente). L’estratègia de màrqueting, discutible o no, ha tingut un fort impacte i tot l’alumnat de Mundet jugava i portava nassos verds, "cortesia" d’aquesta web.

Doncs bé, l’alumnat de magisteri d’educació infantil va venir a classe disposat a escoltar com dur a terme la seva webquest (tasca de classe). Doncs bé, cada cop que jo deia la paraula webquest, toooooooooots es posaven el nas. Així va transcorre l’explicació entre nassos i rialles...una forma amena i diferent d’aprendre a fer webquest si més no. Ara haurem d’esperar a veure el resultat per a poder valorar si va ser una experiència motivadora i funcional, o la deixem únicament com una anècdota docent ;-)

Us deixo unes imatges que va treure el Jonatan Arias (i que he revinculat des del seu blog d’assignatura ;-).


Quantes visites m'han fet???

Website counter


"El conocimiento no es algo separado y que se baste a sí mismo, sino que está envuelto en el proceso por el cual la vida se sostiene y se desenvuelve."

John Dewey

Tasca Laboral

Tasca Laboral
ABSS - Educadora social

Grau educació social & Màster educació i TIC

Grau educació social & Màster educació i TIC
Professora-col·laboradora

Arxiu del blog

Quadern de docència universitària nº11

Quadern de docència universitària nº11
Les webquest, una metodologia d'aprenentatge cooperatiu, basada en l'accés, el maneig i l'ús dinformació de la Xarxa (Quintana, J. i Higueras, E.) - desembre 07

Second Life

Second Life
El meu avatar [Elisabet Mayo]
Perfil de Facebook de Eli Higueras

Discover Texas!