Benvinguts i benvingudes al bloc personal de l'Elisabet Higueras, construint amb blocs. Aquí trobareu algunes reflexions i comentaris personals, oberts a tota observació o aportació. Potser no és el que busqueu, però ja que hi sou podeu fer-hi un cop d'ull!

III Jornades Escoles Compromeses amb el Món

El proper dissabte 25/10/08 participarem l'Enric Prats i jo en una taula rodona sobre Pantalles Solidàries presentant el projecte DiversiTAC, a les III Jornades de les Escoles compromeses amb el món. També hi seran en aquesta taula Clara Massip, coordinadora d'Edualter i Joan Manel Bataller i Narcís Vives de la comunitat Atlas de la diversitat.

A més d'aquesta taula, es presenten altres taules rodones i conferències amb un alt valor educatiu i social. Qui estigui interessat encara està a temps d'incriure's fins el 22/10/08.


Quantes visites m'han fet???

Website counter


"El conocimiento no es algo separado y que se baste a sí mismo, sino que está envuelto en el proceso por el cual la vida se sostiene y se desenvuelve."

John Dewey

Tasca Laboral

Tasca Laboral
ABSS - Educadora social

Grau educació social & Màster educació i TIC

Grau educació social & Màster educació i TIC
Professora-col·laboradora

Arxiu del blog

Quadern de docència universitària nº11

Quadern de docència universitària nº11
Les webquest, una metodologia d'aprenentatge cooperatiu, basada en l'accés, el maneig i l'ús dinformació de la Xarxa (Quintana, J. i Higueras, E.) - desembre 07

Second Life

Second Life
El meu avatar [Elisabet Mayo]

Discover Texas!